Garanties


NOA

Stukadoors- en Afbouwbedrijf Elting B.V. is aangesloten bij de erkende Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (afgekort NOA). Wij voldoen hiermee aan de NOA Afbouwgarantie, waarmee wij u een zeer goede kwaliteit kunnen garanderen.
Wij werken met de volgende algemene voorwaarden die de NOA ons voorschrijft:
  • Zakelijk verkeer voor Afbouwbedrijven
  • Consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijf in Nederland


Stuckeur

Elting B.V. heeft het Stuckeurmerk. Stuckeur bedrijven beschikken over specialistische technische kennis. Via de stichting Afbouwkeur worden de vaardigheden voordurend up to date gehouden. Elting B.V. hanteert marktconforme prijzen en service is vanzelfsprekend. Ieder jaar wordt het bedrijf gekeurd op kwaliteit en veiligheid.


VCA 2008/5.1 & ISO 9001

Elting B.V. is een VCA 2008.5/1 en ISO 9001 gecertificeerd stukadoors- en afbouwbedrijf. Met deze certificering laten wij zien dat wij onder anderen staan voor kwaliteit, vakmanschap, veiligheid, gezondheid en milieu.
Jaarlijks wordt ons bedrijf door middel van interne en externe audits gekeurd door DNV-GL.


Erkend leerbedrijf

Elting B.V. is een erkend leerbedrijf voor zowel leerling stukadoors op alle niveaus (Savantis) als leerling tegelzetters (Fundeon). Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen goed worden opgeleid door de vakopleiding en onze eigen leermeesters. Door de juiste begeleiding te bieden, die aan alle eisen voldoet, willen wij graag ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van deze leerlingen en kunnen wij ze een goede toekomst bieden.
 

Elting B.V.
Stukadoors en Afbouwbedrijf

Adresgegevens
Bremenweg 12
9723 TD Groningen
Tel: 050-4032383
E-mail: info@elting.nl

KvK nr. 02058129
BTW nr. 805348499