Onze werkwijze

Wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u via onze website of telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen. Om een goed beeld te krijgen van de te verrichten werkzaamheden in uw woning komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Als er een duidelijk beeld is van de werkzaamheden, stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Gaat u akkoord met de offerte, dan vragen wij u om de opdrachtbevestiging voorzien van handtekening naar ons terug te sturen. De uitvoerder en planner bereiden de werkzaamheden voor en gaan met u in overleg over de startdatum en het verloop van de verbouwing.

Bij de start van de werkzaamheden wordt u woning zo nodig afgedekt met stucloper en voorzien van stofafscherming door onze vakkundige medewerkers. Tijdens de verbouwing kunnen er meerdere medewerkers van verschillende disciplines bij u over de vloer komen. Allen zijn zij zeer goed opgeleidt en beschikken zij vaak over jarenlange ervaring.

Als de werkzaamheden gereed zijn en alles netjes is opgeruimd, zal de uitvoerder samen met u een laatste inspectieronde uitvoeren en de werkzaamheden opleveren. Na oplevering van het werk ontvangt u van ons een factuur waarbij wij een betalingstermijn hanteren van 30 dagen.

Wij streven naar een hoge kwaliteit van werk. Mocht er toch iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen en komen wij ter plaatste om het één en ander voor u op te lossen.

Elting B.V.
Stukadoors en Afbouwbedrijf

Adresgegevens
Bremenweg 12
9723 TD Groningen
Tel: 050-4032383
E-mail: info@elting.nl

KvK nr. 02058129
BTW nr. 805348499